Levertijd:  tussen de 1 en 4 werkdagen zal de bestelling verstuurd worden. Dit is afhankelijk of de bestelde producten op voorraad zijn. De bezorging zal via Myparcel gaan die samenwerken met Post.nl. 

Verzendkosten:

Nederland: order vanaf € 40,00 is gratis verzending.

Pakketten onder de € 40,00 tot 23kg: € 3,95

Pakketten boven 23kg:  € 70,00 vanwege palletverzending 

-------------------------------------------------------------------------------

België: order vanaf € 60,00 is gratis verzenden.

Pakketten onder de € 60,00 tot 23kg: € 7,50

Pakketten boven 23kg:  € 100,00 vanwege palletverzending 

-------------------------------------------------------------------------------

Gratis retourneren. Alleen geldig in Nederland. 

Het retourneren is gratis maar koop wel bewust! Denk aan ons milieu!

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit kunt u via mail doorgeven zodat wij een retourorder kunnen aanmaken. Naar aanleiding daarvan ontvangt u een mail waarin een retourlabel geprint kan worden. Op de grotere stukken zoals een tafel is geen retourrecht. Informeer eerst even als u twijfelt.

Gedurende dit termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail én het Retourformulier in te vullen en te sturen naar info@landelijkenstoerrr.nl.  Binnen uiterlijk 3 werkdagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. 

De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd.

N.a.v. het verzoek tot de herroepingsregeling wordt er een retourorder aangemaakt.
Vervolgens ontvangt u een mail met een link waarin u een retourlabel kunt uitprinten en gebruiken om het artikel kosteloos op te sturen.
Zelfgemaakt verzendkosten worden niet vergoed.

 

Retourformulier

 

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht en wij de retourproducten ontvangen hebben ontvangt u de betaling binnen vijf werkdagen terug.  Zelfgemaakte verzendkosten worden niét vergoed.

De kosten voor de retourzending zijn voor landelijkenstoerrr dmv een retourlabel wat per mail verstuurd wordt.

© 2016 - 2021 www.landelijkenstoerrr.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel