Menu

verzenden

een order vanaf € 40,00 is gratis verzenden binnen nederland

pakketten tot 10kg: € 3,50

pakketten boven 10kg:  € 6,95

pakketten belgie, duitsland en frankrijk

  • 0   tot  2kg  =  € 6,50 
  • 2   tot  5kg  =  € 10,50 
  • 5   tot 10kg  =  € 15,00 
  • 10 tot 20kg  =  € 24,00 
  • 20 tot 30kg  =  € 30,00 

 

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

 

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, of dit Retourformulier in te vullen en te sturen naar info@landelijkenstoerrr.nl.  Binnen uiterlijk 3 werkdagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd.

Retourformulier

 

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht en wij de retourproducten ontvangen hebben ontvangt u de betaling binnen vijf werkdagen terug.  

de kosten voor de retourzending is voor landelijkenstoerrr. 

© 2016 - 2018 www.landelijkenstoerrr.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel