Menu

      

Ik ben Angela de Kam, getrouwd met een zeer creatieve man en heb 2 inmiddels volwassen kinderen die nog wel gezellig thuis wonen.

Ik heb altijd een administratieve baan gehad  Maar sinds 2016 ben ik gaan doen wat ik werkelijk echt leuk vind. Dat is het interieur en het stylen er van, Daarom ben ik een webshop begonnen in stoere woonaccessoires en decoratie, Sommigen zijn een tikkeltje vintage.

Ik heb de opleiding interieurstyliste gevolgd om zo ook technisch meer te weten over inrichten en decoreren van een ruimte. Ik vind het heerlijk dat ik mensen kan helpen met het vinden van de juiste indeling, kleur en spullen zodat de juiste sfeer gecreëerd kan worden die bij de inwoners past zonder dat het heel veel hoeft te kosten.

De spulletjes uit mijn webshop zijn een kadootje voor je eigen huis . . . . . . .  of iemand anders huis natuurlijk. Vandaar ook dat ik de bestelling graag als cadeautje voor je inpak.

 

SHOPINSHOP

Ik heb een prachtige shop in shop in tuincentrum Philippo Rozen in Kalmthout Belgie. Van oorsprong een rozenkwekerij en nu specialist in bloemen maar ze hebben ook volop planten en mooie potten en vazen.

Nu dus ook mooie landelijke stoere woonaccessoires!!   

         

UITERAARD OOK WEER DE PRACHTIGE YOSHIKO COLLECTIE! :

       

ALLE PRODUCTEN DIE WE RECHTSTREEKS UIT BALI IMPORTEREN :

NU OOK INDUSTRIELE MEUBELTJES :

   

NU OOK VACHTEN :

   

EN EEN KAMERTJE VOOR DE KLEINTJES EN VOLOP LEGERKISTEN

   

EN NOG VEEL MEER!!!!! KOM GEZELLIG KIJKEN!!!!!

 

 

      

 

 

 

 

© 2016 - 2018 www.landelijkenstoerrr.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel