foto Angela woonkamer achtergrond.jpg

 

IMG_20191104_110701_172.jpg

Ik ben Angela de Kam, getrouwd met een zeer creatieve man en heb 2 inmiddels volwassen kinderen waarvan er één nog gezellig thuis woont.

In 2016 ben ik de webshop begonnen omdat ik als introvert interieurgek dit gewoon wilde proberen. Lekker veilig thuis en achter de schermen!

Per toeval (of niet?) zijn wij in contact gekomen met een hele lieve balinese vrouw die in Java geboren is. In 2017 gingen wij de 1e keer naar Bali zonder plan om haar te ontmoeten. We zouden in ieder geval een mooie vakantie hebben.

Fantastisch hoe zij ons, samen met haar man, naar allerlei ambachtelijke bedrijfjes brengt en hun en ons helpt zo zaken met elkaar te doen. Dus beetje bij beetje zijn wij steeds meer gaan inkopen in Bali wat natuurlijk buitenom een prachtig land met prachtige mensen, een walhalla voor interieurliefhebbers is!

Ik beschouw de spulletjes uit de webshop als een kadootje voor je eigen huis . . . . . . .  of iemand anders huis natuurlijk. Vandaar ook dat ik de bestelling graag als cadeautje voor je inpak.

 IMG-GIGI.jpg

 

 

 

       

      

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

© 2016 - 2021 www.landelijkenstoerrr.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel