foto Angela woonkamer achtergrond.jpg

IMG_20191104_110701_172.jpg

Ik ben Angela de Kam, getrouwd met een zeer creatieve man en heb 2 inmiddels volwassen kinderen die nog wel gezellig thuis wonen.

 

Waarom ben ik deze webshop begonnen?

Ik heb altijd een administratieve baan gehad  Maar sinds 2016 ben ik gaan doen wat ik werkelijk echt leuk vind. Dat is het interieur en het stylen er van, Maar dan wel met spulletjes die je huis persoonlijk, eigen en thuis maken. Want je wilt je toch fijn voelen in je eigen huis?

 

Ook importeren wij rechtstreeks uit Bali. Waarom? omdat ik vind dat de mooiste materialen daar in de natuur te vinden zijn. Wij gaan er 1 à  2x per jaar heen om vanalles te bekijken, daar nog even bomen en dan bestellen we de spullen die wij geweldig vinden en weten zeker dat anderen het er mee eens zijn. Wij hebben een hele lieve balinese dame, Gigi, als contactpersoon die samen met ons op pad gaat en vanalles regelt als wij weer in Nederland zijn. Wij vinden dit zo ongeveer het leukste wat er is en daarom doen wij het ook!

Ik heb de opleiding interieurstyliste gevolgd om zo ook technisch meer te weten over inrichten en decoreren van een ruimte. Ik vind het heerlijk dat ik mensen kan helpen met het vinden van de juiste indeling, kleur en spullen zodat de juiste sfeer gecreëerd kan worden die bij de inwoners past zonder dat het heel veel hoeft te kosten.

De spulletjes uit mijn webshop zijn een kadootje voor je eigen huis . . . . . . .  of iemand anders huis natuurlijk. Vandaar ook dat ik de bestelling graag als cadeautje voor je inpak.

 IMG-GIGI.jpg

       

      

 

 

 

      

 

 

 

 

© 2016 - 2021 www.landelijkenstoerrr.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel